Contact Us

Contact Ons

Store Address

ADRES GEGEVENS:
Restyleparts
Ratelaarstraat 34
6832DK Arnhem
info@restyleparts.nl
WhatsApp: +31622153576

 

Middenarmsteun.nl is een Webshop. We hebben geen winkel of showroom.

 

Neem contact op

U vraagt zich af wat de status van de bestelling is? Of wilt u iets veranderen aan een bestelling die u geplaatst heeft? U kunt eventueel uw bestelling bekijken en aanpassen door uw account te bezoeken.


Als u via het Veelgestelde Vragen pagina geen antwoord op uw vraag heeft, dan kunt u uw vraag stellen aan onze klanten service. Maak daarvoor gebruik van dit contactformulier.

Wij communiceren voornamelijk via mail. Hierdoor worden alle gesprekken en afspraken direct opgeslagen waardoor het terug zoeken eenvoudiger gaat. Tevens kunnen wij direct extra informatie meezenden zoals bijvoorbeeld foto's. Wij vragen u dan ook om uw vraag via onderstaand contactformulier te stellen.

 

Nog geen antwoord ontvangen?

Mocht u het contactformulier hebben gebruikt en na 1 werkdag nog geen antwoord hebben ontvangen, dan is het mogelijk dat uw internet provider of uw e-mail programma e-mail blokkeert van Middenarmsteun.nl. Mocht dit het geval zijn, raadpleeg dan de helpfunctie van uw e-mail programma om te zien hoe u de instelling verwijdert welke zorgt voor blokkade van e-mail. Wanneer u weer in staat bent om e-mails te ontvangen, neem alsnog contact met ons op door het contactformulier te gebruiken.

 


Middenarmsteun.nl is een onderdeel van Restyleparts

 

ALGEMENE GEGEVENS:

Restyleparts

KVK: 58084231

BTW: NL075728278B01* verplicht veld