Verzenden & Retouren

VERZENDEN & RETOUREN

 

VERZENDEN

 

Nederland
- Standaard verzendkosten binnen Nederland: € 7,00 Verzendkosten buiten Nederland
We versturen door heel europa en eventueel daarbuiten.
Voor het verzenden van pakketten gebruiken we DPD of PostNL

 

België : €10
Duitsland: €10
Overige landen binnen Europa: €30

 

LEVERTIJD

Middenarmsteun.nl probeert uw bestelling binnen 10 werkdagen bij u te bezorgen. Dit is wel sterk afhankelijk van het gekozen artikel en de betaalmethode die u kiest. De gemiddelde bezorgtijd bedraagt over het algemeen 2 werkdagen.

Levertijden buiten Nederland duren over het algemeen 1 á 2 werkdagen langer.

 

BETREFT DE BEZORGING

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland en in het buitenland.
  • Bestellingen worden bezorgd op dinsdag t/m zaterdag; Bezorgen op zon-, maan- en feestdagen is helaas niet mogelijk.
  • Bezorgtijden tussen 09.00 en 18.00 uur.
  • In drukke perioden, zoals bijvoorbeeld rond de feestdagen, kan het voorkomen dat uw product avonds wordt bezorgd.


Voor levering binnen Nederland wordt gebruik gemaakt van een koeriersdienst die zelf de bezorgroute en bezorgtijd bepaald. Wij hebben hierdoor geen invloed op het exacte tijdstip waarop uw product op het ontvangstadres wordt afgeleverd.

 

 

RETOURNEREN

Voorwaarden retourzendingen

Bij het retourneren van een product vragen wij de retourprocedure te volgen om zodoende dit soepel en snel te laten verlopen. Lees ook de onderstaande voorwaarden goed door, om teleurstelling en verwarring te voorkomen.

 

U heeft na ontvangst van uw bestelling 14 dagen de tijd om uw product retour te melden. Na goedkeuring retour heeft u nogmaals 14 dagen de tijd om uw Retour te verzenden.

 

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen niet geruild of geretourneerd worden;

  • een beschadigd, gebruikt of incompleet product
  • speciaal bestelde producten of producten die niet standaard in ons assortiment zitten
  • producten waarvan de verpakking ernstig is beschadigd of vermist

 

Kosten retourzending

Is de reden van retour een beschadigd ontvangen product, een verkeerd geleverd product of en garantie afhandeling, dan worden de verzendkosten voor het terug sturen vergoed door ons.

Indien u niet tevreden bent over een aankoop, de pasvorm niet naar wens is of per ongeluk het verkeerde product besteld hebt, dan worden de verzendkosten voor het terug sturen niet door ons vergoed.

 

Hoe te retourneren

  • Gebruik altijd eerst het Retourformulier voordat u overgaat tot verzending. Houd er rekening mee dat niet-geautoriseerde retouren niet geaccepteerd zullen worden.
  • Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Middenarmsteun.nl is niet aansprakelijk voor beschadiging of verlies van retourgestuurde producten. U wordt verzocht om het product terug te sturen met een betrouwbare internationale vervoerder welke een tracking service aanbiedt (zoals PostNL).Zorg ervoor dat u de originele verpakking gebruikt wanneer u een product gaat retourneren. Het te retourneren product moet in dezelfde conditie bij ons aankomen als dat door u ontvangen is. Bij gebruikssporen of beschadigingen behoudt Middenarmsteun.nll zich het recht voor om de retour te weigeren en/of uit te keren.

Er dient een kopie van de aankoopfactuur en retourformulier te worden meegestuurd.

Wanneer u een artikel retourneert, ontvangt u automatisch een bericht wanneer de retourzending bij ons binnen is (e-mail). Zodra we uw retour hebben ontvangen en gecontroleerd, zullen we een vervangend exemplaar opsturen of het volledige aankoopbedrag terugstortten inclusief de verzendkosten (mits de fout bij Middenarmsteun.nll ligt).

Wij zullen de retour binnen 3 dagen verwerken en indien van toepassing binnen 7 dagen het aankoopbedrag terug storten (gerekend vanaf de datum dat u het artikel verzonden hebt).

 

 

Als middel tegen potentieel misbruik heeft Middenarmsteun.nll het recht om geen vergoeding uit te keren aan ieder die in onze ogen onrechtmatig gebruik maakt van dit retourbeleid.